arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim çok aradım tüm oyunları gösteren bios için ama tüm oyunları gördüğü halde SF 3rd Striker oyununu birtürlü gören BIOS bulamadım biraz önce baktım tüm oyunlar listesinden tıkladım çalıştı ama available game de görülmüyor nasıl aktif edebilirim?
Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future (USA, 990608) oyunu herhangi bir bios dosyasına ihtiyaç duymamaktadır.
Ancak oyunun orjinalinin ve Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future (USA, 990512) adlı kopyasının çalışması için CHD dosyasına gereksinimi vardır.
Sizin çalıştırdığınız oyunlar sanırım kopyaları olan NO CD versiyonlardır. [Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future (Japan, 990608, NO CD) ve Street Fighter III 3rd Strike: Fight for the Future (Japan, 990512, NO CD)]
Oyunun Available sekmemesinde gözükmemesinin sebebi CHD dosyasına ihtiyaç duyan orjinal versiyonunun çalışmamasında kaynaklanmaktadır. Ancak benim kullandığım MAME Plus 133u4 de çalışır durumdaki kopya oyunlar Available sekmesinde gözükmetedir.
Orjinali ile kopyaları arasında oynanış olarak herhangi bir fark yoktur.
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
Tüm saatler GMT +3 Saat
phpBB2 Plus Türkçe Çeviri: canver.net