| Yazar |
Mesaj |
emuman
Forum Yöneticisi

Kayıt: 21.07.2002 Mesajlar: 1375 Teşekkür Etti: 25 kere. Teşekkür Aldı: 87 kere. Şehir: İstanbul Rep Puanı : 13 Rep Derecesi :

|
|
Biraz uğraştırdı ama sonunda bitirdim daha önceden sizlere söz verdiğim gibi otomatik kurulumların crackini hazırladım 350 KB lık bir dosya.
http://www.emulasyonturkiye.com/emulasyonturkiye_crack.exe adlı dosyayı bilgisayarınıza indirip çalıştırın şifreler registrye yazılacak daha sonra otomatik kuruluma ait kur.exe dosyasını çalıştırın oyunlar şifre istemeden kurulacak.
Bu program internet istemez hiçbirşey istemez doğrudan işinizi halleder.
iyi oyunlar.
Yakında vista içinde çözüm üreteceğim fakat bende vista kurulu değil bunun için bana vista kullanan ve otomatik kurulumların tamamına sahip olan bir arkadaşımızın yardım etmesi lazım.
|
|
|
|
_________________ otomatik kurulumlar crack dosyası ile şifre problemi sona ermiştir.
http://www.emulasyonturkiye.com/otomatik-kurulumlar-sifre-sorunu-bitmistir-vt3217.html
|
|
 |
      |
 |
|
|
dj_tehlike
Misafir

Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :
|
|
| yaw kardeş saol da bu ne işe yarıyor ben bu emulatör işini bi çözemedim gitti :S
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
Robert Garcia
Forum Yöneticisi

Kayıt: 29.11.2007 Mesajlar: 404 Teşekkür Etti: 10 kere. Teşekkür Aldı: 21 kere.
Rep Puanı : 12 Rep Derecesi :

|
|
Boşver emuman vistaya hiç bulaşma
|
|
|
|
    |
 |
mr.karate
Onbaşı

Kayıt: 18.09.2008 Mesajlar: 64 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| ben şahsen Xp yi hayatta Vistaya değişmem... İyi iş olmuş teşekkürler Emuman abi..
|
|
|
|
| |
    |
 |
Frozen_84
Onbaşı

Kayıt: 09.11.2007 Mesajlar: 51 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 1 kere. Şehir: Balıkesir Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
| peki bu olay mame dvdlerini senden alanlar içinde geçerli mi?yani bikaç kere format atıp yeniden kurdum yine şifreleri yazdım tabi kaç kerelik hak var aynı makinaya bilmiyorum
|
|
|
|
_________________ Forever Frozen
|
|
 |
     |
 |
emuman
Forum Yöneticisi

Kayıt: 21.07.2002 Mesajlar: 1375 Teşekkür Etti: 25 kere. Teşekkür Aldı: 87 kere. Şehir: İstanbul Rep Puanı : 13 Rep Derecesi :

|
|
 |
      |
 |
|
nizam28
Er

Kayıt: 03.12.2008 Mesajlar: 16 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| ben denedim ama olmadı yine şifre istiyor. ne yapmam lazım yardım pls
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
emuman
Forum Yöneticisi

|
|
 |
      |
|
 |
hunterhawk

Kayıt: 04.01.2009 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| |
    |
 |
hunterhawk

Kayıt: 04.01.2009 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| gene şifre istiyor sıkıldım uğraşamktan yadım edin
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
emuman
Forum Yöneticisi

|
|
 |
      |
 |
thorn

Kayıt: 07.01.2009 Mesajlar: 1 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: ankara Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
| hiç bir işe yaramyor bunlar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
emuman
Forum Yöneticisi

|
|
 |
      |
 |
ANTtuArRi
Albay

Kayıt: 22.12.2008 Mesajlar: 719 Teşekkür Etti: 4 kere. Teşekkür Aldı: 5 kere.
Rep Puanı : 13 Rep Derecesi :

|
|
tesekkurler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
mr.karate
Onbaşı

Kayıt: 18.09.2008 Mesajlar: 64 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| Yaw adam beceremiyor (ya da denemiyo) geliyor buraya yapılmıyo diyo sıkıldım ama ben bunlardan...
|
|
|
|
| |
    |
 |
xsenon

Kayıt: 16.02.2009 Mesajlar: 1 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
sega model 2 setup yapamıyorum bu cracklar işe yaramıyor arkadaş haklı 407 mb dosya fakat kurda şifre istiyor bana o şifreyi verin bütün siteyi inceledim nerdeyse denemediğim crack kalmadı 5 part indirdim self exe
Sega_Model_2.exe çift tıklıyorsun şifre soruyo bu şifre lazım bana saygılar.......
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
emuman
Forum Yöneticisi

|
|
 |
      |
 |
drkfear

Kayıt: 01.06.2009 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| emulasyonturkiye_crack.exe adlı dosyayı açıyorum ve invalid for " yazısı geliyor sonra şifre yüklenmiştir diyor ama kur.exe yi çalıştırdığımda şifre istemeye devam ediyor 4 gb lik kawaks indirmiştim yardımları bekliyorum
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
|
|
drkfear

Kayıt: 01.06.2009 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
tamam yaptım sağolun
cracki çalıştırdıktan sonra kur.exe de kendi şifrenizi kayıt ettirin sonra iş tamam
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
trockya

Kayıt: 10.02.2008 Mesajlar: 6 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: İstanbul Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
| İndirdim ve kurdum. Ama bilgisayarın neresine kuruldu, bulamadım. Kaldırmak veya silmek istediğim de nasıl bulacağımı söyleyebilirmisiniz. Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
alperlayer

Kayıt: 30.06.2009 Mesajlar: 1 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
arkadaşlar ben DVD yi taktım.. Crack dosyasını çalıştırdım...Daha sonra Kur.exe dosyasını çalıştırdım... Ve bana kayıt sordu...eski şifremi girdim...
Access violation at adress 004034E6 in module "kur.exe".Read of adress 00000020. hatası verdi...ben nerede yanlış yapıyorum anlayamadım lütfen yardımcı olur musunuz Winkawaks DVDsini çalıştırmaya çalışıyorum..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
keyro

Kayıt: 09.04.2008 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
selam kardeşim ben mame hastasıyım bügün torrentden bir link bağladım..
104 gb büyüklüğünde içinde az oyunvar ama oyunların bazıları 5 gb ye yakın bazılarıda (1 tanesi 5 gb bu arada )
mame 0134u2 chds diye geçiyor indirdiğim dosyanın adı bunlardan bir iki oyun indi ama kurdum çalışmadı şimdi tam hangi sürümü kurmalıyım yadımını bekliyorum teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
heanavsiorçopi5

Başçavuş

Kayıt: 27.06.2009 Mesajlar: 131 Teşekkür Etti: 11 kere. Teşekkür Aldı: 1 kere.
Rep Puanı : 9 Rep Derecesi :

|
|
| paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
| |
     |
 |
eren_can_89

Kayıt: 05.11.2009 Mesajlar: 1 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| bende windows 7 var acaba bundan dolayımı oyunları yükleyemiyorum her defasında şifre soruyo.. yardım edersen sevinirim
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
zakatek
Forum Yöneticisi

Kayıt: 21.07.2006 Mesajlar: 1210 Teşekkür Etti: 1 kere. Teşekkür Aldı: 25 kere.
Rep Puanı : 23 Rep Derecesi :

|
|
| Windows 7 yüzündendir hazırlanan program xp için.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|