| Yazar |
Mesaj |
emuman
Forum Yöneticisi

Kayıt: 21.07.2002 Mesajlar: 1375 Teşekkür Etti: 25 kere. Teşekkür Aldı: 87 kere. Şehir: İstanbul Rep Puanı : 13 Rep Derecesi :

|
|
 |
      |
|
 |
|
ESGA
Misafir

Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :
|
|
Kendi paramı kendim kazanıyor olsaydım garanti yapardım bağış (Lafla peynir gemisi yürümez diyebilirsin. Doğrudur )
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
emuman
Forum Yöneticisi

Kayıt: 21.07.2002 Mesajlar: 1375 Teşekkür Etti: 25 kere. Teşekkür Aldı: 87 kere. Şehir: İstanbul Rep Puanı : 13 Rep Derecesi :

|
|
 |
      |
 |
ESGA
Misafir

|
|
| |
|
 |
emuman
Forum Yöneticisi

|
|
 |
      |
 |
EmuMaster
Misafir

|
|
Gözlerime inanmıyorum tüm setler yeniden upload edilmiş.Emuman hocam inanılmazsın tek kelime ile.İş bulsam hiç şüphesiz bende bağış yaparım ama yaşadığım yer ilçe olduğu için malesef halen işsizim ve artık ümidi kestim işten askerliği bekliyorum.
ESGA'nın dediği gibi Lafla peynir gemisi yürümez ama iş bulursam kesinlikle ve kesinlikle elimden geleni yapacağım
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
|
emuman
Forum Yöneticisi

|
|
Sağol EmuMaster
dvdleri 2 günde yükledim emuman farkı ile setler yine karşınızda şifre sorunuda kalmadı ne yazarsan yaz kabul ediyor . İnşallah bende devlete memur olacağım para sorunum kalmayacak. KPSS sonucu iyi geldi inşallah benim meslekten kadro açarlar.
|
|
|
|
_________________ otomatik kurulumlar crack dosyası ile şifre problemi sona ermiştir.
http://www.emulasyonturkiye.com/otomatik-kurulumlar-sifre-sorunu-bitmistir-vt3217.html
|
|
 |
      |
| Bu mesaja Teşekkür eden kullanıcılar: |
|
 |
çetin şen
Misafir

|
|
ya işte el alem adam buldumu yaşatır biz ise kaybediyoruz avrupa bu yüzden kalkınıyor işte kos koca emulsyon turkiye emulatör oyunlarının satışını bırakmış şaşırdım şok oldum desem yalan olmaz bende fena sayılmayacak kadar oyun aldım ve bu site gerçekten güvenilir biri tarafından yönetiliyor ama dedik ya biz öldürüyoruz istemeyerekde olsa çok ararız bu siteyi inşallah hep birlikte yaşatırız bu sıralar bende yaz geldi işler sıkı olduğundan net e takılamıyorum ve şaşırdım ama ne yapalım patron sensin ben dedim ama sana siteden indirme falan verme her şeyi indiriyor millet işte hata buradan kaynaklanıyor niye para verip alsın adam yanlış düşünüyorsam bağışla seninle bozuşmak istemem daha öncede dediğim gibi bir oyuna dünyanın parasını verecekken sayende bir sürü oldu mame dvd lerle işte bu yüzden benim için ap ayrı bir yerin var senin hala senin gönderdiğin oyunları oynuyorum vakit buldukça ha senin sınav için inşallah olur istediğin de muradına erersin görüşürüz umarım bir şok daha yaşayıp sitenin kapatıldığı haberini duymadan
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
bkrgz

Kayıt: 03.08.2008 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 1 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: dfgfdsfdg Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
Müthişşin kardeşim ben sadece neo geo serisini indirmeye başladım şuan 15. parttayım ama çok zor sabrediyorum. Sense emulasyontürkiye camiası için bukadar oyunu 2 günde upload etmişsin. Allah senin gibileri böyle forumlardan eksik etmesin
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
bkrgz

Kayıt: 03.08.2008 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 1 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: dfgfdsfdg Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
Bu arada rapidden paralel download yapma yöntemi falan var mı? Varsa bilen lütfen söylesin yoksa ben bu oyunları biraz zor yüklerim
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
bkrgz

|
|
Emuman kardeşim Snesin tüm partların indirdim, rardan çıkardım kurarken hata veriyor Fire Striker.smc romuna gelince Döngüsel Atıklık Denetimi hatası veriyr, Yoksay diyince de pc kitleniyor ne yapmam lazım, neden verir bu hatayı bi çare lütfen!
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
zakatek
Forum Yöneticisi

Kayıt: 21.07.2006 Mesajlar: 1210 Teşekkür Etti: 1 kere. Teşekkür Aldı: 25 kere.
Rep Puanı : 23 Rep Derecesi :

|
|
| Hangi parçada hata olduğunu biliyorsan o parçayı tekrar indir. Sorun düzelebilir.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|
bumaye

Kayıt: 07.08.2008 Mesajlar: 1 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| hocam bu street fighter alpha3ü indirdim. paketi dışarı çıkarttım. daemon toolsa çalıştırdım ama başlat dosyasını bulamadım. nerden açıcam yav:D
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
dimucit

Kayıt: 18.08.2008 Mesajlar: 1 Teşekkür Etti: 1 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere. Şehir: Ankara Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
Emuman Ellerine sağlık. Ufak paketlerden bir kac tane indirdim.
Emulatorlarin elimin altinda olmasi icin Emulator ve rom aramaya baslamistim ki bu siteyi buldum.
Kurulum dosyasi da hazirlamissin. Ayrica yardim dosyalari da var
Emegin icin de tesekkurlar. İndirmem bittiginde bu emekleri karsiliksiz birakmamayi dusunuyorum .
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
adol
Misafir

|
|
| peki neden şire istiyor..emulasyonturkiye.com yazdığım halde kabul etmiyor.bi yardımcı olursan sevinirim.ayrıca emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
zakatek
Forum Yöneticisi

|
|
| Herhangi birşeyi kabul eder demiş Emuman. Parçaları eksiksiz indirdin mi?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
kingasim
Misafir

|
|
| |
|
 |
zakatek
Forum Yöneticisi

|
|
 |
     |
 |
|
|
kingasim
Misafir

|
|
| Emuman abimizin ellerine sağlık çok süper bi çalışma olmuş... çok sağolun. Hangisinin içinde daha çok ve güzel dövüş oyunu var diye sorsam kızarmısınız???
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
venseremos1940

Kayıt: 11.09.2008 Mesajlar: 1 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| emeğine sağlık dostum teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ali.dokmeci75

Kayıt: 30.01.2008 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 1 kere. Şehir: istanbul Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
| şifre istiyor ama herhangi bir şifreyi yazdığımda kabul etmiyor yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ali.dokmeci75

Kayıt: 30.01.2008 Mesajlar: 3 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 1 kere. Şehir: istanbul Rep Puanı : 10 Rep Derecesi :

|
|
| sorun çözüldü zipli dosyayı klasöre çıkarttım sonra kur dosyasını çalıştırdım oyunkuruldu şifre istemiyor. elinize sağlık çok güzel olmuş teşekkürler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
|
 |
KomandoBlack

Kayıt: 18.09.2008 Mesajlar: 2 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| bişey soracam arkdaşlar gameboy color'u nasıl çalıştıracam ltf yardım
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
KomandoBlack

Kayıt: 18.09.2008 Mesajlar: 2 Teşekkür Etti: 0 kere. Teşekkür Aldı: 0 kere.

|
|
| Yöneticim linkler silinirse baştan upload edebilirmisin acaba indirmeye başladım ...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
pphammer2
Misafir

|
|
selamlar.
mame erotik oyunları indirdim.
"kurulum için bunu çalıştır" a tıkladım. şifre girdim kurdu.
masa üstüne attığı mame32 linklerine tıkladığımda "girmiş olduğunuz şifre MAME için uygun değil" yazıyor.
mame32 fx paketi ise sorunsuz çalıştı.
saygılar.
|
|
|
|
|
|
| |
|
| Bu mesaja Teşekkür eden kullanıcılar: esco_60 |
|